2013. június 21., péntek

1. rész: A kezdetek

Az öt srác könnyes szemekkel karolta át egymás verejtékes testét a színfalak mögött. Ezek a könnyek örömkönnyek voltak, hiszen végre elérték azt, amiért már 3 éve mindent beleadva dolgoztak együtt. Elérték az álmukat, mellyel csak most kezdődött számukra egy egészen új fejezet az életben. Rettenetesen örültek ennek, arcukról alig lehetett lemosni a mosolyt. Örültek egy olyan jövő kezdetének, melyről még fogalmuk sem volt, hogy milyen is lesz valójában...
Megkezdődött számukra az Idolok élete. Onew, Key, Jonghyun, Taemin és Minho mostantól egy lakásban lakott, és elkezdődött a folyamatos interjúk, fellépések, fotózások, műsorok sorozata, mely egészen addig nem is ért véget, amíg a szerződésük le nem járt. Aláírták, mert az volt az álmuk, hogy megmutathassák az embereknek, hogy mit tudnak. Mert meg volt bennük a tűz, a vágy és az akarat ahhoz, hogy képesek
legyenek a lehető legkeményebben dolgozni azért hogy ezt elérhessék. Azonban még fogalmuk sem volt róla, hogy ez valójában mimindent rejt magában... Még gyerekek voltak.
- Gratulálok! - koccintott velük a menedzser az újdonsült lakásuk konyhájában.
Mindnyájan pezsgőspoharat tartottak a magasba, és nagy mosollyal összekoccintották.
Miután a menedzser belekortyolt italába, így szólt:
- Büszke vagyok rátok. Nagyon jó srácok vagytok. Remélem... tetszik a lakás, amit kaptatok.
A srácok helyeseltek, és csak nézelődtek körbe körbe. Az egész olyan idillikusnak tűnt számukra, hogy alig hitték el.
- Mivel rettentően sűrű programotok lesz, ezért értelmetlen volna mindenkinek minden nap hazamennie, úgyhogy a legjobb ha mindenki itt alszik. Ezzel legalább kicsit össze is kovácsolódik a csapat, nem igaz? - vigyorgott, majd megveregette a mellette álló Jonghyun vállát. - Viszont van egy-két dolog amit tisztáznunk kell. Ez a ti privát lakásotok. Ezentúl olyan hírnevetek lesz, ami egyszerűen nem engedheti meg azt, hogy ide bárkit is felhozhassatok. Bár időtök sem lesz rá, azthiszem jobb, ha ezt elmondom. Ez maradjon a ti privát szférátok. A takarító eljön majd hetente több alkalommal, természetesen ő bejöhet, de másról szó sem lehet.
A srácok csak komolyan bólogattak, és tovább égtek a debütálásuk tudatának édes mámorában.
Miután elment a menedzser, az öt fiú egyedül maradt a lakásban. Még sosem volt alkalmuk együtt szórakozni, vagy bármit is csinálni: mindig csak gyakorolni jártak együtt, és azalatt sem történtek túl hosszas, komoly beszélgetések. Nem ismerték egymást igazán, és most hirtelen egy lakásban kellett lakniuk.
Úgy döntöttek, hogy kihasználják a helyzetet, és ezt az egy szabad estét maguknak szánják. A pezsgő, amit az imént iszogattak, kissé megütötte a fejüket. Fel voltak villanyozva, és a zenére körbe körbe ugráltak az újdonsült lakásukban.
Egyszer csak megszólalt egy lány csapat dala a lejátszóban, és Key a szoba közepére szaladt, majd elkezdte a csapat táncát táncolni, nagy beleéléssel, akár csak egy igazi, lenyűgöző lány.
A többiek a fetrengtek a nevetéstől. Jonghyun dülöngélve tapsikolt a masszázsszékben, Onew a szőnyegen feldobta a talpát, Minho és Taemin a kanapén egymásnak borulva hahotázott. Key továbbra is folytatta a csábos csípőmozdulatokat, és a cuki tipegést. Mikor vége lett a számnak, és beállt a végpózba, a többiek fütyültek és tapsoltak.
- Ah, ez annak a csinos lánycsapatnak a dala, ugye? SNSD? - csimmogott Taemin Keyre a gomba haja alól.
- Ez a Girl's Generation! Hogy nem tudod? Hisz mindig ők gyakoroltak mellettünk az épületben. - válaszolt rögtön Jonghyun.
- Oh, azok a lányok olyan csinosak... - ábrándozott Onew.
- Na és ki az aki a legjobban tetszik belőle? - vigyorgott rá Minho.
- Héé, ezt nem árulom el! - vágta rá Onew, és szégyenlősen elfordult.
Key egyszer csak felkapott egy üres flakont.
- Most fény derülhet mindenre. Üvegezzünk! Mit szóltok?
- Oh...az meg mi? - kérdezte Taemin értetlenül.
- Te még sosem üvegeztél?? - hitetlenkedett Key. - Tudod ez egy olyan játék, ahol körbe ülnek az emberek, valaki megpörgeti az üres üveget, és akire mutat az üveg kupakja, az válaszolhat a pörgető egy kérdésére. Ha nem válaszol, akkor valamit meg tennie kell cserébe, amit a pörgető mond.
Taemin elvigyorodott. Kissé szédült, de jó kedve volt. Nem nagyon értette pontosan ez miért jó, de nem is nagyon érdekelte: csak szórakozni akart.
- Erre kíváncsi leszek... játsszunk! - mondta Jonghyun, és felkelt a székből. Minho és Taemin is követte, és miután bár Onew kissé félt az ötlettől, azért ha már a többiek is így döntöttek, nem akart kimaradni.
Körbe ültek a szőnyegen, és Key megpörgette a flakont. Mindenki izgatottan várta, hogy vajon kire fog mutatni.
- Ooh! - vigyorodtak el a srácok, miután megállt az üveg Onewra nézve.
- Ezt nem hiszem el... - Onew becsukta a szemeit, és kuncogott saját szerencsétlenségén. Key gonoszan mosolygott.
- Szóval ki is az az illető, aki tetszik?
- Ah, na jó, megmondom, tök mindegy... Jessica.
- Oooh.. - szóltak a többiek, kaján vigyorral.
- Onew-hyung, miért nem kéred el egyszer az e-mail címét? - kérdezte Minho.
- Micsoda?? Soha!
- Dehát volt már barátnőd, nem igaz? Akkor vele hogy jöttél össze, ha ilyen bátortalan vagy? - kérdezte Jonghyun. - Vele sokáig együtt voltál, nem?
- Az más volt... ő... ő egy régi gyerekkori barát volt, akivel régóta ismertük egymást. Igen, egy évig jártunk, de aztán a tréning időszakom alatt nem tudtunk rendesen találkozni, így aztán szakítottunk.
- Mm.. - bólogatott a földet bámulva Minho. - Hyung, te is hasonló helyzetben voltál, ha jól tudom, ugye?- nézett Jonghyunra.
- Igen, nálunk is ez volt a gond... - motyogta, és gyorsan témát váltott. - Na de pörgess Onew!
Megpörgette az üveget, és az üveg szája Taemin felé állt meg.
- Hmm. - gondolkozott egy kicsit Onew, majd megszólalt. - Téényleg. Taeminnie, neked volt már barátnőd? - vigyorgott a többiekkel együtt.
Taemin kellemetlenül kezdte magát érezni, mert sosem szerette ezt a témát feszegetni.
Mindenki a barátnőiről kezdett beszélni, és őneki még sosem volt semmiféle ilyen tapasztalata lányokkal. Biztos volt benne hogy a csapatból csak ő van így ezzel, és kínosnak érezte ezt elárulni. Fészkelődött, nem tudta mit feleljen. Gondolta, hogy minél tovább hallgat, annál nyilvánvalóbb lesz, hogy nem a válasza - de egyszerűen nem tudta mit mondjon.
- Jaj Onew most nézd meg, szegényt zavarba hoztad! - mondta Key, és átkarolva megveregette Taemin vállát, aki csak zavarában a száját nyalogatta, és a földet vizslatta.
- Nos, nem válaszolsz, Taemin-ah? - kérdezte Jonghyun.
Taemin továbbra is hallgatott, és érezte hogy elvörösödik.
- Nos, akkor meg kell csinálnod egy feladatot! - vigyorgott Onew.
- Szerintem erre nincs szükség, csak menjünk tovább... - szólalt meg Minho, miután látta Taeminen hogy egyre kényelmetlenebbül érzi magát. Gyorsan odatolta felé az üveget, Taemin pedig szó nélkül elvette és pörgetett. Keyre esett a választás.
Megkönnyebbült hogy végre nem peddzegetik tovább ezt a témát.
- Ah, Key.. - mosolygott Taemin - Igaz, hogy te a hétköznapokban is használsz sminket?- ekkor már vigyorogva nézett a meglepődött csapattársára.
- Mi?? Ezt meg honnan veszed?!
- Csak, láttalak a múltkor egy drogériában... és BB krémet vettél, gondoltam biztos azért, mert szoktál ilyesmit használni.
- Ah... - nevette el magát Key, és a kezeibe temette arcát. A többiek vigyorogva nézték, és alig várták a válaszát.
- Na jó, néha használom, amikor valami olyan van a bőrömön! Most ez miért baj?? - tárta szét kezeit, majd megcsóválta a fejét. A többiek nevettek, majd ő gyorsan megfogta az üveget és pörgetett.
Minho nevetése hamar alábbhagyott, mikor látta, hogy az üveg rá mutat.
- Minho-ssii~... - sandított rá Key, és gonoszan vigyorgott. Kezeit összedörzsölte, és valami nagyon kínosat akart tőle kérdezni. - Hogyha választanod kellene, hogy kivel randiznál, ha lány lennél... akkor kit választanál a csapatból?
A többiek harsányan felnevettek, Minho csak felkapta tekintetét, majd nevetve ő is lehajtotta a fejét.
- Ah.. erre igazán nem lehet... de... mit kell csinálnom ha nem válaszolok?
- Mondjuk sztriptízelned kell annál az állólámpánál - mutatott Key a sarokban lévő lámpára. Minho már most teljesen elutasította az ötletet, erről szó sem lehetett - úgyhogy inkább elkezdett gondolkodni.
Kit választana? Magyarán ki az aki a legjobban "tetszik" neki a bandából? Jesszus! Nehéz kérdés volt ezt így férfiként eldöntenie, de... muszáj volt.
Végignézett a srácokon. Talán még Taemin volt az, aki leginkább szóba jöhetett. Hiszen ő olyan kis ártatlan, törékeny, és nagyon is pozitív kisugárzású fiú. Ő volt az aki a legszimpatikusabb volt neki, és őt szerette volna a legjobban - természetesen csak mint barátot - közelről megismerni.
Sóhajtott egyet. Még mindig hezitált, hogy mondja-e vagy se, és vajon mit fog szólni Taemin hogy őt mondja? De hiába, a játék az játék.
- Oké. Elmondom. Talán.... Taeminnie.. - vigyorodott el ő is, mikor a többiek harsány nevetésbe kezdtek. Taemin szintén nevetett, kikerekedett szemekkel, majd nevetése ásításba váltott át.
- Ah, álmos vagyok...
- A kis bébi álmos, le kell fektetni aludni! - csípkelődött Jonghyun, aki mellesleg csak 3 évvel volt idősebb Taeminnél, de mivel a főtáncos volt a makanae a csapatban, örökre rajtamarad az, hogy ő a legkisebb, a "baba". Jonghyun odahajolt hozzá, és megcsipkedte az arcát, mint egy bébinek. A többiek nevettek, Taemin csak puffogott.
- Héé, Hyung, nem is vagy olyan sokkal idősebb nálam..!! - vigyorgott rá, majd Minho is elkezdett nyújtózkodni.
- Azthiszem igaza van, nem mellesleg holnap reggel 6kor kelünk.
- Ah tényleg, az interjú... - vágott letargikus fejet Onew.
Lassan belátták, hogy tényleg itt lenne az ideje a lefekvésnek. Összepakolásztak
újdonsült kis lakásuk nappalijában, és birtokba vették a hálószobát.
- Az enyém az alsó szint! - ugrott Taemin a középső ágyra. Összesen öt fekvőhely volt az ágyaknál, két emeletes ágy és közte mégegy ágy.
- Ott én alszok! - Ugrott Onew utána, ezzel agyonnyomorgatva szegény Taemint, aztán ezt követte Jonghyun is, majd Key és Minho.
Felvillanyozva, és fiatal, bohó reményekkel telve kezdte életét ez az öt tagú fiúcsapat, akiknek ekkor még semmiféle sejtése sem volt arról, hogy mit is fognak az elkövetkezendő évek tartogatni számukra.

1 megjegyzés: